چگونه به اشتراک گذاری پیوند در Google Drive خود لغو شود

خود لغو کردن لینک های اشتراکی در Google Drive یکی از راه های موثر و مفید برای استفاده از Google Drive است که کاربران از آن نمی دانند. این به ما کمک می کند تا نه تنها داده ها را ایمن سازیم بلکه از بروز ناراحتی های غیر ضروری جلوگیری می کنیم.

Google Drive یکی از   رایج ترین خدمات ذخیره سازی آنلاین امروزه است. به اشتراک گذاشتن داده ها در مورد این ابزار ، یک ترفند Google Drive است ، به این ترتیب که بسیاری از کاربران روزانه کار خود را انتخاب می کنند.

Google Drive را برای iOS بارگیری کنید

Google Drive را برای Android بارگیری کنید

Google Drive را برای رایانه بارگیری کنید

هنگام به اشتراک گذاری داده های Google Drive ، زمان خود تخریب را تنظیم کنید

مرحله 1: به حساب Google Drive خود وارد شوید.

چگونه به اشتراک گذاری پیوند در Google Drive خود لغو شود

مرحله 2: یک برگه دیگر را باز کنید و به این لینک دسترسی پیدا کنید ، روی بررسی مجوزها کلیک کنید.

چگونه به اشتراک گذاری پیوند در Google Drive خود لغو شود

مرحله 3: یک پنجره اعلان ظاهر می شود ، با کلیک راست بر روی Allow - Allow کلیک کنید .

چگونه به اشتراک گذاری پیوند در Google Drive خود لغو شود

مرحله 4: رابط جدید ظاهر می شود ، شما مراحل نشان داده شده روی آن را دنبال می کنید. اولین راه برای انتخاب یک سند ، پرونده برای به اشتراک گذاری با دیگران به Open Drive بروید .

چگونه به اشتراک گذاری پیوند در Google Drive خود لغو شود

داده ها را برای به اشتراک گذاشتن با دیگران انتخاب کنید و سپس بر روی باز کردن برای ارسال کلیک کنید .

چگونه به اشتراک گذاری پیوند در Google Drive خود لغو شود

مرحله 5: اکنون به جزئیات تنظیمات ، از جمله تنظیم مجوز برای افراد گروه ، که این داده ها را به اشتراک می گذارید ، دسترسی پیدا خواهید کرد (چه کسی می تواند ببیند ، چه کسی مجاز به ویرایش است). همچنین در قسمت Set Expiry ، دو نماد پیکان زیر را انتخاب کنید تا زمان مجاز وجود داده های شما مشخص شود. زمان از چند ساعت تا ماهها یا سالها متغیر است.

چگونه به اشتراک گذاری پیوند در Google Drive خود لغو شود
به عنوان مثال ، فقط این داده ها مجاز به "زندگی" در طی 7 ساعت پس از ارسال هستند

پس از انتخاب زمان ، فقط کافی است بر روی Set Expination کلیک کنید تا داده هایی را که تازه تنظیم کرده اید ارسال کنید. در این مرحله اطلاعات کوتاهی برای شما ظاهر خواهد شد تا به گذشته نگاه کنید.

برای لغو مراحل ارسال می توانید بر روی Cancel (red) کلیک کنید .

چگونه به اشتراک گذاری پیوند در Google Drive خود لغو شود

مرحله ششم: آدرس ایمیل خود را بررسی کنید (اگر گیرنده هستید).

چگونه به اشتراک گذاری پیوند در Google Drive خود لغو شود

برای استفاده بر روی Open کلیک کنید. داده های به اشتراک گذاشته شده با این تنظیم هنوز کاملاً عادی است و می تواند هرگونه عملیاتی را بدون هیچ مشکلی انجام دهد. اما پس از پایان دوره نصب ، پرونده به طور خودکار "قفل" می شود و دیگر برای استفاده در دسترس نخواهد بود.

چگونه به اشتراک گذاری پیوند در Google Drive خود لغو شود

اگر می خواهید از داده های شما فقط به صورت محدود استفاده شود و از بروز مشکلات طولانی مدت و بدون بروز مشکل غیرضروری جلوگیری کنید ، تعیین طول عمر داده های Google Drive یکی از بهترین راه های استفاده از آن است. این سرویس میزبانی آنلاین به طور موثر.

آموزش ویدیویی برای داده های خود تخریب هنگام اشتراک گذاری از طریق Google Drive

برای شما آرزوی موفقیت آمیز دارم

یک نظر بگذارید